KISAH BENAR
PELANGGAN BERJAYA

INSPIRASI DARIPADA PELANGGAN KAMI YANG BERJAYA

HUBUNGI KAMI: +603-2610 3232

TESTIMONI

Rambut melambangkan kemudaan, keyakinan, kesihatan, kecantikan dan keperibadian pemiliknya. Berikutan senarai kisah-kisah pelanggan yang berjaya menuntut kembali mahkota kebahagiaan mereka.

Masalah Rambut: Bentuk M

Yusof bin Yahya (27)
Masalah Rambut: Bentuk M

“Pada umur 24 tahun, saya menyedari bahawa saya sedang mengalami masalah keguguran rambut. Saya telah mencuba berbagai jenis produk dan rawatan rambut yang terdapat di pasaran tetapi rambut saya masih giat gugur. Kawan-kawan seringkali mengejek bahawa besar kemungkinan saya akan botak sepenuhnya tiba umur 40 tahun. Saya tidak mahu kelihatan tua! Nasib baik saya terjumpa rawatan herba Yun Nam yang terbukti keberkesanannya! Rakan-rakan serta keluarga semua pun memuji rambut saya yang sudah lebat sekarang.”

WATCH VIDEO
Masalah Rambut: Keguguran Rambut Pramatang

Ahmad Sabri (36)
Masalah Rambut:
Keguguran Rambut Pramatang

“Saya mula mengalami masalah keguguran rambut semasa berumur 26 tahun. Banyak duit yang dihabiskan untuk pembelian produk dan rawatan yang menjanjikan pemulihan rambut saya seperti sedia kala, namun semuanya tidak berkesan. Jadi, saya menyimpan rambut panjang supaya dapat menutup tompok botak di belakang kepala saya. Saya berasa sungguh malu sehingga tidak berani untuk bersapa dengan wanita yang disukai. Yun Nam telah berjaya mengembalikan rambut saya kepada keadaan yang sihat yang lebat. Saya percaya sekiranya Yun Nam boleh membantu saya, pasti mereka boleh membantu sesiapa sahaja yang sedang mengalami keguguran rambut. Kini, saya sudah bahagia berumah tangga.”

WATCH VIDEO
Masalah Rambut: Kelemumur, Rambut Kering

Muhamad Rodi (27)
Masalah Rambut:
Kelemumur, Rambut Kering

“Sebagai seorang pemuzik, penampilan di atas dan bawah pentas amat penting. Tetapi, rambut saya pada suatu masa dahulu rosak, kering dan dipenuhi kelemumur. Derita sungguh apabila saya terpaksa menahan diri daripada menggaru kulit kepala semasa persembahan. Risau pulak, kalau masalah rambut ini diketahui para peminat. Siapa yang nak minat pemuzik yang sedang membotak?! Saya berasa sungguh gembira rambut saya kini sudah pulih lebat dan panjang. Saya tidak lagi risau tentang rambut saya semasa pertunjunkan konsert. Semuanya dengan bantuan pakar rambut di Yun Nam."

Masalah Rambut: Selepas Bersalin

Azura binti Ghazali (31)
Masalah Rambut:
Selepas Bersalin

“Sebagai peguam, kerja saya di firma guaman amat padat dengan kes setiap hari. Bagi memastikan minda saya sentiasa cergas, kopi, makanan pedas dan jeruk sering menjadi alas perut. Keguguran rambut bertambah teruk sejak kelahiran anak saya. Saya berasa tertekan kerana perlu mengimbang antara anak serta kerja saya. Klien saya juga tidak yakin kepada saya. Rupa-rupanya mereka menilai kepakaran saya berdasarkan kepada penampilan saya. Imej profesional saya terjejas. Yun Nam adalah perkara terbaik yang berlaku kepada saya. Hidup saya lebih ceria sekarang dengan rambut saya yang lebat. Di pejabat, saya mendapat semula imej profesional saya.

WATCH VIDEO
Masalah Rambut: Rambut Berminyak

Norshahira (21)
Masalah Rambut:
Rambut Berminyak

“Selepas mandi ataupun menyikat rambut, saya akan mendapati segumpal rambut yang terjatuh atas lantai dan terlekat pada sikat. Saya cuba mengurangkan kadar keguguran rambut dengan mengelakkan daripada mencucinya dengan kerap. Perbuatan tersebut membuat keadaan lebih teruk kerana rambut saya yang berminyak. Saya berasa malu dengan penampilan saya dan sering memberi pelbagai alasan untuk tidak berjumpa dengan rakan-rakan. Bahagian botak saya disorokkan menggunakan klip dan selendang. Selepas menjalankan rawatan di Yun Nam, rambut saya kini lebat, sihat dan berseri. Tiada lagi sesiapa yang mengejek saya. Saya berasa bangga dengan kecantikan saya."

WATCH VIDEO
Masalah Rambut: Keguguran Rambut Wanita

Nur Atiqah Binti Roslan (25)
Masalah Rambut:
Keguguran Rambut Wanita

“Saya berasa rendah diri setiap kali berdiri di hadapan cermin kerana melihat bayangan seorang wanita muda yang rambutnya sudah mula gugur. Saya amat sedih dan malu. Garis rambut yang jarang juga jelas kelihatan dalam gambar yang ditangkap. Selepas beberapa sesi di Yun Nam, saya dapat perhatikan anak rambut mula tumbuh di bahagian yang dahulunya botak! Saya menyaran wanita di luar sana yang sedang menghadapi masalah keguguran rambut supaya tidak berdolak-dalih dan mendapat rawatan dengan secepat mungkin kerana keguguran rambut boleh menyerang sesiapa sahaja, termasuk wanita muda seperti saya.”

MEMULIHKAN RAMBUT ANDA SECARA
SEMULA JADI

Nikmatilah rawatan herbalogi Yun Nam Hair Care yang berasaskan 100% herba asli dengan hanya RM28 hari ini! Hasil dijamin selepas 1 sesi rawatan*

TEBUS SEKARANG


* Terhad untuk pelanggan baru dengan masalah rambut.